English - ترجمه

استرالیا کوچکترین قاره جهان و بزرگترین جزیره جهان می باشد . اسم این کشور از کلمه لاتین AUSTRALAS ، به معنی جنوب ، گرفته شده که از افسانه "سرزمین ناشناخته جنوب" آمده است .

استرالیا با داشتن اقتصاد در حال رشد ، ثبات سیاسی و کیفیت بالای زندگی به کشور خوش شانس مشهور است . استرالیا در سراسر جهان به خاطر مناظر جذاب و خیره کننده شناخته شده است .

استرالیا کشور بزرگی است که زندگی و کار در آن کشور ، آینده شما را بیمه خواهد کرد .

Read More...   >



ویزای نیروی متخصص

در یکم جولای 2015 ، سیستم امتیاز شماری جدید برای ویزای مهاجرت نیروی متخصص ایجاد شد.

برای گروه های نیروی متخصص ، امتیاز اولیه 60 در نظر گرفته شد. این گروه ها شامل :
  • ویزای مستقل نیروی متخصص ( کلاس 189)
  • ویزای امتیازی نیروی متخصص ( کلاس 190 )
  • ویزای اسپانسر منطقه ای ( کلاس 489 )

لیست مشاغل نیروی متخصص

جدیدترین لیست مشاغل نیروی متخصص توسط مشاوران WWICS ارائه داده می شود .

ویزای نیروی متخصص به صورت زیر ارائه می شود :
  • در ویزای مستقل نیروی متخصص ، انتخاب متقاضی به هیچ سازمان دولتی ، ایالت یا منطقه ای برای مهاجرت وابسته نیست .
  • ویزای امتیاز بندی با اسپانسری اقوام درجه اول
  • ویزای موقت فارغ التحصیلی انجام کار بعداز فارغ التحصیلی ( کلاس 485)

لیست مشاغل ویزای اسپانسری تلفیقی

جدیدترین لیست مشاغل نیروی متخصص توسط مشاوران WWICS ارائه داده می شود .

ویزای اسپانسری تلفیقی برای متقاضیانی ارائه می شود که :

توسط سیستم امتیاز شماری دولت های ایالتی یا منطقه ای ( تحت برنامه های مهاجرت ایالتی ) انتخاب شوند .

سازمان مهاجرت شهروندی استرالیا ، در یکم جولای 2010 برنامه ANZSCO را معرفی کرد .

گروهبندی استاندارد مشاغل نیوزلند و استرالیا ( ANZSCO ) ، سیستمی است که اطلاعات تمام مشاغل سازمانهای دولتی را جمع آوری و بررسی می نماید و استانداردهای جدیدی را برای دریافت ویزا و برنامه های شهروندی و اقامتی ارائه می دهد .

توجه : آزمون های زبان انگلیسی زیر مورد تایید سازمان مهاجرت و مرزبانی ( DIBP ) ، ایالتها و منطقه های استرالیا می باشند :
  • سیستم بین المللی آزمون زبان انگلیسی ( IELTS )
  • آزمون شخصی زبان انگلیسی ( PTE_Academic)
  • آزمون زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی ( TOEFl-iBT )
  • آزمون زبان انگلیسی پیشرفته کمبریج ( CEA )

برنامه کلی مهاجرت نیروی متخصص

اقتصاد استرالیا یکی از قویترین اقتصاد های جهان است . این کشور هرهفته میلیون ها شغل را به متقاضیان پیشنهاد می دهد که این امر باعث می شود ، مقصد ایده ال جوانان متخصص باشد . علاوه براین نشان می دهد که کارفرمایان استرالیایی برای رسیدن به اهداف سازمانی به نیروی کاری نیازمند می باشند .

متقاضیان واجد شرایط نیروی متخصص ( قصد مهاجرت به استرالیا را دارند ) بر اساس سیستم امتیاز شماری ارزیابی می شوند . در این سیستم ، امتیازات بر اساس فاکتورهایی همچون سن ، سابقه کاری ، صلاحیت و سطح زبان متقاضی داده می شود .

متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد :
  • فرم Expression Of Interest( EOI) را ارسال کرده باشد .
  • شغل متقاضی در لیست مشاغل نیروی متخصص باشد .
  • سن متقاضی در زمان درخواست ویزا کمتر از49 سال باشد .
  • سطح زبان انگلیسی مناسبی داشته باشد .
  • مهارتهای شغلی متقاضی ارزیابی شده و متناسب با کار ومتخصصش باشد .
  • حداقل 50 امتیاز از سیستم امتیاز شماری بدست آورد .

ویزای مستقل نیروی متخصص ( کلاس 189 (، برای رفع کمبود نیروهای متخصص طراحی شده است . این نوع ویزا ، ویزای دایم است و بر اساس سیستم امتیاز شماری استرالیا به متقاضیان داده می شود متقاضی باید مدرک تحصیی یا مهارتهای شغلی که مربوط به لیست مشاغل نیروی متخصص (SOL) است را ارائه دهد . متقاضی نیازمند اسپانسر ایالتی / منطقه ای یا خویشاوندی نمی باشد . متقاضیان ویزای مستقل نیروی متخصص ( کلاس 189) باید 60 امتیاز از سیستم امتیاز شماری کسب نمایند .

شرایط

برای واجد شرایط بودن ویزای مستقل نیروی متخصص ، متقاضی (یا شریک او ) باید شرایط اولیه دریافت ویزا همچون سن ، سطح زبان انگلیسی ، سابقه کاری تخصصی ، مهارت ، مدرک تحصیلی و سلامتی را داشته باشد . بر اساس اطلاعات کاربردی متقاضی باید 60 امتیاز را کسب نماید .

ویژگی های این برنامه :
  • ویزای کلاس 189 به متقاضی این امکان را می دهد که در هر نقطه از استرالیا کار و زندگی کند .
  • اقامت دائم استرالیا از این طریق این برنامه دریافت می کند .
  • خدمات درمانی و دارویی را به صورت رایگان دریافت می نماید .
  • با ورود به استرالیا متقاضی می تواند اسپانسر خانواده خود برای اقامت دائم استرالیا شود .
  • خویشاوندان متقاضی می توانند طبق قوانین مهاجرت او را همراهی نمایند .
شرایط برنامه مهاجرت نیروی متخصص استرالیا :
  • متقاضی باید شرایط اولیه دریافت ویزا تحت این برنامه را داشته باشد و باید برای دریافت ویزا 60 امتیاز را کسب نماید .
  • سن : سن متقاضی باید بین 44– 18 سال باشد .
  • سطح زبان انگلیسی : متقاضی باید ثابت کند از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار است یا نتایج آزمون های پیشرفته زبان انگلیسی را که قبل از تقاضا گذرانده ، ارائه دهد . ( ازهر4 مهارت آیلتس باید 6 امتیاز کسب کند).
  • مشاغل انتخابی : متقاضی باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل نیروی متخصص تلفیقی(CSOL) باشد ، آن شغل باید با مهارت ، مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد و شغل او باید در ایالتی که اسپانسر متقاضی است وجود داشته باشد .
  • ارزیابی تخصصی : قبل از ارسال تقاضا ، متقاضی باید گواهی ارزیابی تخصصی در شغل انتخابی خود را کسب کرده باشد .

این نوع ویزا ، ویزای اقامت دائم است که به متقاضی ارائه می شود و از طریق ویزای مستقل نیروی متخصص نمی توانند تقاضای خود را ارائه دهند چون شغل آنها در لیست مشاغل ( SOL) نیست .

از شرایط اصلی این ویزا داشتن اسپانسر ایالتی / منطقه ای در استرالیا می باشد .علاوه بر این متقاضی باید 55 امتیاز از سیستم امتیاز شماری بدست آورد این ویزا توسط دولت استرالیا به منظور جذب نیروهای متخصص و برای از بین بردن کمبود نیروهای انسانی ماهر طراحی شده است . ویزای اسپانسری نیروی متخصص فقط برای ویزای اقامت دائم است . متقاضیانی که از این طریق اقدام می کنند باید 2 سال در ایالتی که از آن اسپانسر گرفته اند زندگی نمایند .

ویژگی های این برنامه :
  • متقاضی باید اسپانسر ایالتی / منطقه ای داشته باشد .
  • با دریافت اقامت دائم تحت برنامه مهاجرت نیروی متخصص ، تمام مزایای خدمات درمانی و تامین اجتماعی به شما تعلق خواهد گرفت .
  • با دریافت اقامت تحت کلاس 190 متقاضی می تواند بعد 4 سال زندگی در استرالیا ، تقاضای شهروندی بدهد .
  • با اقامت در استرالیا ، متقاضی می تواند اسپانسر دیگر اعضای خانواده خود ، برای اقامت دائم در استرالیا شود .
  • بستگان درجه اول متقاضی می توانند او را همراهی کنند و آنها نیز تحت قوانین مهاجرت استرالیا می باشند .
  • اگر متقاضی اسپانسر ایالتی / منطقه ای داشته باشد 5 امتیاز کسب می نماید .
شرایط :

متقاضی باید شرایط اولیه مهاجرت تحت ویزای اسپانسر نیروی متخصص را داشته و باید 60 امتیاز کسب نماید .

سن : متقاضی باید بین 18 تا 44 سال باشد .

سطح زبان انگلیسی : متقاضی باید ثابت کند از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار است یا نتایج آزمون های پیشرفته زبان انگلیسی را که قبل از تقاضا گذرانده ، ارائه دهد . ( ازهر4 مهارت آیلتس باید 6 امتیاز کسب کند). اگر متقاضی نیاز به کسب 10 یا 20 امتیاز برای مهارت زبان انگلیسی داشته باشد باید نتیجه آزمون هر 4 مهارت آیلتس بیشتر از 7 یا بیشتر از 8 را ارائه دهد .

مشاغل انتخابی : متقاضی باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل نیروی متخصص تلفیقی(CSOL) باشد ، آن شغل باید با مهارت ، مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد و شغل او باید در ایالتی که اسپانسر متقاضی است وجود داشته باشد .

ارزیابی تخصصی : قبل از ارسال تقاضا ، متقاضی باید گواهی ارزیابی تخصصیدر شغل انتخابی خود را کسب کرده باشد .

توانایی مالی : متقاضی باید توانایی مالی خود را برای دریافت اسپانسر ایالتی نشان دهد .

سلامتی جسمی و روحی : متقاضی باید از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشد .

این ویزای مشروط به مدت 4 سال به متقاضیانی داده می شود که نمی توانند ویزای مستقل نیروی متخصص را دریافت کنند .این ویزا مسیری را برای دریافت اقامت دائم استرالیا فراهم می کند .

از شرایط اصلی دریافت این ویزا ، داشتن اسپانسر ایالتی / منطقه ای یا خویشاوند واجد شرایط که در همان ایالت زندگی می نماید ، می باشد. علاوه بر این ، متقاضی باید 50 امتیاز کسب کند که این امتیازات شامل اسپانسر ایالتی / خویشاوندی می شود . این ویزا توسط دولت استرالیا به منظور از بین بردن کمبود نیروهای متخصص در مناطق تعیین شده استرالیا طراحی شده است .

ویزای اسپانسر منطقه ای نیروی متخصص که از طریق ایالت گرفته می شود یک ویزای مشروط است ، در این ویزا متقاضی باید در منطقه خاص استرالیا به مدت 2 سال زندگی و حداقل 12 ماه کار نماید این مورد یک شرط اجباری برای درخواست اقامت دائم می باشد.

ویژگی های ویزای کلاس 489 :
  • متقاضی می تواند به مدت 4 سال در منطقه یا مناطقی که اسپانسر ایالتی تعیین می نماید کار ، تحصیل و زندگی نماید .
  • مسیری برای دریافت ویزای دائم استرالیا برای متقاضی فراهم می شود .
  • متقاضی بعد 2 سال زندگی و یک سال کار در منطقه تعیین شده می تواند درخواست ویزای دائم را ارائه دهد.
  • متقاضی با داشتن اسپانسر ایالتی یا منطقه ای می تواند 10 امتیاز کسب نماید یا با داشتن اسپانسر خویشاوندان که در مناطق تعیین شده زندگی می کنند 10 امتیاز بدست آورد .
  • متقاضی می تواند اعضای خانواده خود را به استرالیا ببرد ، در صورتی که آنها از سلامت روحی ، جسمی و سطح زبان قابل قبولی برخوردار باشند .
  • اعضای خانواده متقاضی می توانند در مناطق تعیین شده استرالیا تحصیل و کار کنند .
شرایط متقاضی :

متقاضی باید شرایط اولیه مهاجرت را تحت ویزای اسپانسری ایالتی یا خویشاوندان داشته باشد .

سن : بین 44-18 سال

سطح زبان انگلیسی : متقاضی باید ثابت کند از سطح زبان انگلیسی مناسبی برخوردار است یا نتایج آزمون های پیشرفته زبان انگلیسی را که قبل از تقاضا گذرانده ، ارائه دهد . ( ازهر4 مهارت آیلتس باید 6 امتیاز کسب کند). اگر متقاضی نیاز به کسب 10 یا 20 امتیاز برای مهارت زبان انگلیسی داشته باشد باید نتیجه آزمون هر 4 مهارت آیلتس بیشتر از 7 یا بیشتر از 8 را ارائه دهد .

مشاغل انتخابی : متقاضی باید شغلی را انتخاب کند که در لیست مشاغل نیروی متخصص تلفیقی(CSOL) باشد ، آن شغل باید با مهارت ، مدرک تحصیلی و سابقه کار متقاضی مرتبط باشد و شغل او باید در ایالتی که اسپانسر متقاضی است وجود داشته باشد .

ارزیابی تخصصی : قبل از ارسال تقاضا ، متقاضی باید گواهی ارزیابی تخصصی در شغل انتخابی خود را کسب کرده باشد .

توانایی مالی : متقاضی باید توانایی مالی خود را برای دریافت اسپانسر ایالتی نشان دهد .

سلامتی جسمی و روحی : متقاضی باید از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشد .